Find Forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores samarbejdspartnere.

Find samarbejdspartner

Om Hagerty

Hagerty® er grundlagt i 1895 i USA af W. J. Hagerty. Virksomhedens første produkt var et sølvpudsemiddel til forebyggelse af pletter. Gennembruddet kom for alvor med introduktionen af en hel serie af sølvpudsemidler til bestik og fint sølvtøj. Senere kom en serie af plejemidler til guld- og sølvsmykker.
I dag udvikler og sælger Hagerty 3 forskellige produktlinjer, der sælges i mere end 60 lande verden over.

PERSONAL CARE og HOME CARE er det eksklusive sortiment af pudsemidler til smykker og sølvtøj, der sælges eksklusivt gennem sølv- og guldsmede samt urforretninger.

FLOOR CARE
er produktserien med rensemaskine og rensemidler til tæpper og møbler, der forhandles gennem tæppeforretninger, malerforretninger og renserier i hele Skandinavien.

SURFACE CARE
er en ny serie af microfiber produkter, der hver især er udviklet til at rengøre forskellige overflader. Produkterne er unikke på markedet og er udviklet med en ergonomisk god pasform og flere funktioner i ét produkt.

Hagerty Scandinavia
|   | Mail: dorte.sparre@hagertycare.com | Tlf.: +45 29 25 56 03 | Cvr:CH-718 138

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd om pleje af smykker og sølvtøj.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

 

OKAY